ESSENTIAL The BEGINNING 100 Gr. Prøvemåltid

ESSENTIAL The BEGINNING 100 Gr. Prøvemåltid
ESSENTIAL The BEGINNING 100 Gr. Prøvemåltid ESSENTIAL The BEGINNING 100 Gr. Prøvemåltid ESSENTIAL The BEGINNING 100 Gr. Prøvemåltid ESSENTIAL The BEGINNING 100 Gr. Prøvemåltid
Varenummer: 1011
Eks mva: Kr.7.20
På lager
Pris:
Kr.9.00
- +
 
   - eller -   

Til hvem?

ESSENTIAL the BEGINNING er vår eget måltid til valper som vil veie opp til maksimalt 15 kg som voksne. Kvaliteten på ingrediensene er som du kan og skal forvente av oss, skyhøy.
Måltidet er til og med ”grain free” og følger BOF prinsippet.

Tips

Vi anbefaler at ”the BEGINNING” serveres frem til 10 - 12 måneders alder. Deretter velger man en av våre varianter for voksne hunder. Viktig! Valper som vil veie +15 kg som voksne skal starte på the BEGINNING LARGE BREED.

BOF Prinsippet

Behavioural Optimizing Food (BOF) er prinsippet om å gjengi hundens naturlige kost. I praksis betyr det at hundens blodsukker nivå forblir stabilt, det høye innholdet av ferskt kjøtt stimulerer instinktet og den lave tilberedningstemperaturen bevarer ernæringsverdien. Bær, frø og urter etterligner innholdet fra byttets mage og størrelsen på krokettene sørger for at måltidet blir tygget og ikke slukt.
 

Prosenter

Fersk og tørket kylling og and,
laks, ørret og egg 85 %
Herav fersk (% av hele oppskriften) 42%
Grønnsaker, frø, urter, bærfrukt, vitaminer og mineraler 15 %
 
Protein  Fett  Mineraler  Vann Omega6  Omega3  Kalsium Fosfor Glukosamin Kondroitin
34,0%  22%    8,0% 8,5%    3,6%    1,7%    1,6%   1,3%     0,09%    0,07%

Første pose med ESSENTIALS ?

Velkommen fra alle oss i ESSENTIAL FOODS. Med første sekk begynner en ernæringsmessig livsstilsendring. Du kan bytte fôr over 4-7 dager, eller allerede den første dag. Første uken kan man forvente noe  ekstraordinær tarmluft. Det skyldes at hunder, som oss, reagerer på endringer av kost. Avføringene er i samme volum, men kan oppleves litt bløtere. Deretter er det bare å glede seg over alle fordelene med å ha valgt ESSENTIAL FOODS. Både på kort og lengre sikt. Du er alltid velkommen til å kontakte oss for råd og veiledning.

Oppskriften

Fersk kylling og and, tørket kylling og and, søt kartoffel,
kylling fett, erter, fersk laks og ørret, ferske hele egg,
linfrø, kartoffel, leverfond, lucernespirer, vitaminer og
mineraler, MOS, FOS, glukosamin*, kondroitin*, MSM*
(*alle fra naturlige kilder), tranebær, acai, blåbær, morbær,
eple, tomat, appelsin, pære, gulerot, spinat, blomkål,
tang, morgenfrue, ginseng, grønn te, ingefær.

Tilberedningstemperatur

90 grader celsius.

Holdbarhet

12 måneder fra tilberedningsdato.
Dato, tidspunkt og unikt fremstillingsnummer sees på toppen av posen.

Anbefalt oppbevaring

Bruk den originale ESSENTIAL the FOOD BOX. Oppbevaring bør ikke være mer enn 5-18 grader, tørt og ikke i direkte sollys. Helst i en luft tett beholder - da smaker første måltid i posen like godt som det siste.

Et par råd for særlig kresne valper

For de fleste valper er smaken av ESSENTIALS uimotståelig. Man kan allikevel oppleve at ikke alt spises opp. Dette er ikke kresenhet, men fordi ESSENTIALS gir en annen metthetsfølelse. Hvis valpen din er meget kresen, kan du prøve med litt oppvarmet vann på måltidet, eller rør inn 1-2 fulle spiseskjeer av ESSENTIAL the OMEGA 3 OIL i måltidet.

Facebook
Twitter
Created by: Twitter on web
Google
Follow Me on Pinterest
Pinterest
Pinterest
YouTube